top of page

Vår vision

"Only the wounded
healer can truly heal."


Irvin D. Yalom (f. 1931)

Därför ska du samarbeta med mig

Jag heter Håkan Lindholm Doveson och jag är ledarcoach, psykolog, psykoterapeut och specialist i psykologisk behandling. Men jag är också visionär entreprenör med en beroendepersonlighet. Den är min främsta tillgång men har också varit min främsta fiende. När livet gått sönder har jag tvingats till det mod som krävs för att på allvar be om hjälp. Jag har erfarit – in i märgen – hur maktlöshet känns. Det tvingade mig att lära mig hur maktlöshet kan vändas till en ökad känsla av frihet. Med min erfarenhet av tolvstegsprogrammet i kombination med mer än tio tusen timmar av professionella samtal och mer än tio tusen timmars utbildning i psykologi och psykoterapi vet jag att det är möjligt att vända nederlag till framgång – om du är villig att göra jobbet. Men jag vet också att den psykologiska vetenskapen och kunskapen inte alltid räcker till. Jag utgår alltid från evidensbaserad psykologi men ibland är det nödvändigt att överlämna vår egenvilja till en kraft större än oss själva – vad vi än tror att den kraften består av. Det har inget med religion att göra. Vissa kallar det ett andligt förhållningssätt. Jag tänker att det kan kallas för att släppa taget om destruktiva beteendemönster, att göra ett kärleksfullt uppror mot sig själv, att på allvar be om hjälp.

 

Om du är beredd att på allvar be om hjälp och är villig att göra det jobb som krävs. Då är jag beredd att vägleda dig på en resa som garanterat ökar din känsla av frihet från det du just nu upplever dig maktlös inför, en existentiell men också mycket konkret vandring som kan hjälpa dig att sluta överleva och börja leva. Jag har verktygen och jag har erfarenheten. Det enda jag kräver är din villighet och att du har en önskan att på allvar göra en förändring. Då kommer vi att kunna samarbeta för att vända nederlag till framgång – oavsett om du är en människa som bär på den brustenhet som ofrånkomligen tillhör oss människor – och vill gå i terapi – eller om du är en företagsledare eller chef som kört fast och känner dig uppgiven inför allehanda surdegar – och behöver en personlig coach – eller om du är en chef som vill inspirera dig själv och dina medarbetare till en förändring som kan bidra till att det blir enklare att samarbeta för både ökat välmående och ökad omsättning.

 

Frihet är en vandring. Inte en destination. Jag hjälper dig att hitta din värderade riktning och undanröja de hinder i dig själv och din omgivning som försvårar för dig att gå i en riktning som leder mot en ökad känsla av frihet och ett liv med större acceptans för det du inte kan förändra, ökat mod att förändra det du kan och verktyg att vidga ditt upplevda och faktiska handlingsutrymme så att du kan agera som du önskar och inte som du lärt dig, så att du kan gå i den riktning du önskar och inte åt det håll du knuffats.

Boka Håkan

Låt oss samarbeta

Hör av dig så att vi kan inleda vårt samarbete: ledarcoaching, psykoterapi eller föreläsning

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Jag är intresserad av:
Jag är:

Tack för ditt meddelande. Vi hör av oss så snart som möjligt. Allt gott!

bottom of page