top of page

EXISTENTIELL VÄGLEDNING

EXISTENTIELL VÄGLEDNING

MED PSYKOLOG HÅKAN LINDHOLM DOVESON

Onlineföreläsningar med eller utan personlig vägledning av psykolog Håkan Lindholm Doveson.

Onlineföreläsningarna utgår från Håkans bok Konsten att bli fri – psykologens guide till De tolv stegen (Larson förlag).

Prenumerera på kanalen Tolv steg online (se video nedan) eller välj något av programmen Bas, Kombo eller Premium.

TOLV STEG ONLINE

Prenumerera

Tolv steg online
Sök videoklipp...
Introduktion till Konsten att bli fri

Introduktion till Konsten att bli fri

$
00:33
Se trailer
Psykologens guide till första steget

Psykologens guide till första steget

$
00:33
Se trailer

Håkan Lindholm Doveson erbjuder en unik kombination av tolvstegserfarenhet, livserfarenhet, två decenniers erfarenhet av klinisk psykologi och psykoterapi samt tio års utbildning. Håkan är leg. psykolog, leg. psykoterapeut och specialist i klinisk psykologi. Han har också erfarenhet av andlig och existentiell utveckling.

Onlineföreläsningarna kan kombineras med personlig vägledning av Håkan. Om du menar allvar med att du vill förändra ditt liv och vill ta hjälp av psykologens guide till De tolv stegen finns möjlighet att kombinera onlineföreläsningarna med ett intensivt program som innefattar regelbunden personlig vägledning av Håkan minst en gång i veckan under ett års tid.

Våra program

Leaf Pattern Design

1

BAS

Onlineföreläsningar

Det här ingår:

☑️ Paket med onlineföreläsningar

  1. ​Introduktion till psykologens guide till De tolv stegen

  2. Första steget

  3. Prenumeration på tolvstegskanalen och tillgång till alla framtida föreläsningar under tre månader i taget

2

KOMBO

Onlineföreläsningar + ett tillfälle personlig vägledning + ett års feedback via mail

Det här ingår:

☑️ Paket med onlineföreläsningar

☑️ Ett exemplar av boken Konsten att bli fri

☑️ Personlig vägledning med psykolog Håkan Lindholm Doveson vid ett tillfälle (videosamtal eller på mottagningen i Nyköping)

☑️ Feedback via mail på ditt tolvstegsarbete under ett års tid (en gång / månad)

PRIS: 9 995 SEK*

*Du köper först onlineföreläsningarna och gör en intresseanmälan nedan. Du bokar sedan ett samtal med Håkan (60 minuter). Därefter bestämmer sig både Håkan och du om ni vill inleda ett samarbete. Därefter får du en faktura där kostnaden för onlineföreläsningarna dras av från beloppet. Om du efter samtalet väljer att inte fortsätta debiteras du endast för det enskilda samtalet (1400 SEK).

3

PREMIUM

Ett års potentiellt livsförändrande program

Det här ingår:

☑️ Paket med onlineföreläsningar

☑️ Ett exemplar av boken Konsten att bli fri

☑️ Personlig vägledning med psykolog Håkan Lindholm Doveson regelbundet under ett års tid (videosamtal eller på mottagningen i Nyköping)

☑️ Mail- och telefonkontakt vid behov (max tre tillfällen)

PRIS: 49 000 SEK*

 

*Du köper först onlineföreläsningarna och gör en intresseanmälan nedan. Du bokar sedan ett samtal med Håkan (60 minuter). Därefter bestämmer sig både Håkan och du om ni vill inleda ett samarbete. Därefter får du en faktura där kostnaden för onlineföreläsningarna dras av från beloppet. Du kan också välja att dela upp betalningen halvårs- eller kvartalsvis. Om du efter det första samtalet väljer att inte fortsätta debiteras du endast för det enskilda samtalet (1400 SEK).

Existentiell och psykologisk vägledning utifrån psykologens guide till De tolv stegen

För dig som på allvar vill förändra ditt liv.

Utan bakgrund masker.png

Det jag erbjuder är inte för alla. Du behöver bestämma dig för att göra ett kärleksfullt uppror mot dig själv. Du behöver bestämma dig för att gå emot rädslor. Jag har verktygen och jag har erfarenheten. Det enda jag kräver är att du har en önskan att på allvar göra en förändring.

 

Det jag erbjuder är en unik kombination av tolvstegserfarenhet, livserfarenhet, två decenniers erfarenhet av klinisk psykologi och psykoterapi och tio års utbildning (leg. psykolog, leg. psykoterapeut och specialist i psykologisk behandling) samt erfarenhet av andlig och existentiell utveckling. Jag vill arbeta tillsammans med dig som förstår både värdet av min unika kompetens och som är beredd att investera tid, energi och pengar i något som på riktigt kan förändra ditt liv. Jag vet att du kommer att nå dina mål, du kommer öka ditt välmående och din känsla av frihet. Det kommer vara livsförändrande inte bara för dig utan för de människor som står dig nära.

 

Om du menar allvar med att du vill förändra ditt liv – då är jag beredd att arbeta tillsammans med dig under ett års tid. För dig som är intresserad av De tolv stegen men inte är beredd att investera i ett års personlig vägledning finns möjlighet att välja mellan endast onlineföreläsningar eller en kombination av onlineföreläsningar och personlig vägledning av mindre omfattande karaktär.

Boka Håkan
Formulär

Är du redo?

Hör av dig så att vi kan inleda vårt samarbete: ett års potentiellt livsförändrande program eller ett tillfälle personlig vägledning + feedback via mail på ditt tolvstegsarbete under ett års tid.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Jag är intresserad av:
Jag är:

Tack för ditt meddelande. Vi hör av oss så snart som möjligt. Allt gott!

bottom of page